Oncologie

Oamenii noștri de știință adoptă o abordare riguroasă și cuprinzătoare pentru a înțelege biologia cancerului și descoperirea medicamentelor.

Am făcut progrese majore în înțelegerea noastră despre cancer, dar mai sunt multe de făcut.

De-a lungul timpului, cancerul a fost tratat ca o singură boală, dar acum știm că există peste 200 de tipuri diferite, fiecare cu comportamente, rate de creștere și stadii de progresie diferite. Mai multe tipuri și subtipuri de cancer rămân în continuare greu de tratat și încă există inegalități majore în ceea ce privește rezultatele. Acest lucru, legat de creșterea și îmbătrânirea populației noastre și de factorii noi și emergenti (dieta, mediu, expunere la poluare etc.), constituie o povară din ce în ce mai mare pentru societate.

Viziunea noastră este de a preveni și de a oferi tratamente care să vindece cancerul, în toate formele sale. Deoarece nicio singură abordare nu poate realiza acest lucru, căutăm să înțelegem cuprinzător boala, complexitățile sale și impactul ei asupra pacienților. Oferind cercetătorilor noștri libertatea de a explora avangarda științei și tehnologiei, ne aprofundăm înțelegerea biologiei și imunologiei cancerului pentru a face această viziune să devină realitate mai repede.

De mai bine de 50 de ani, am dezvoltat medicamente și diagnostice inovatoare care ajută la prevenirea, detectarea, diagnosticarea, tratarea și monitorizarea cancerului. Ne străduim să transformăm viața persoanelor bolnave de cancer, precum și a celor care îi susțin. Prin urmare, ne concentrăm pe promovarea progresului în prevenirea cancerului, creșterea gradului de conștientizare a bolii, dezvoltarea tehnologiilor inovatoare de screening și diagnosticare și promovarea înțelegerii bolii și a cauzelor acesteia.

Prin expertiza noastră deosebită atât în produse farmaceutice cât și în teste de diagnostic, sub aceeași umbrelă și un portofoliu de cercetare puternic, suntem mai bine poziționați decât orice companie să oferim medicină cu adevărat personalizată.

Tipuri de cancer în detaliu

Mai multe arii in focus

Vezi toate ariile in focus
ContactWorldwidelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeDespre RocheSoluţii farmaceuticeCariereMediaNoutăţiPolitica de confidentialitateDeclaratie privind aspectele juridicePolitică de utillizare cookie-uriTermeni şi condiţii pentru achiziţii