Soluţii de diagnostic

Soluţii de diagnostic după categorii

La Roche Diagnostic, dezvoltăm teste, instrumente și soluții digitale cu au capacitatea de a îmbunătății diagnosticul pacienților din întreaga lume.

Teste in-vitro

Activitatea noastră principală este dezvoltarea de soluții pentru diagnostic in vitro pentru gestionarea mai multor afecţiuni precum cancerul, diabetul, Covid-19, hepatita, infectia cu HPV (virusul papiloma uman) și multe altele.

Testele pentru diagnosticul în vitro (IVD) sunt teste care pot detecta patologii, predispoziții și infecții, utilizand mai multe tipuri de probe biologice, cum ar fi ser, sange integral sau fragmente de tesut, prelevate din corpul uman. Aceste investigații permit medicilor să pună un diagnostic corect si la timp, pe baza căruia sa recomande un tratament adecvat.

Probele biologice sunt analizate fie pe loc, în cabinetul medicului sau în laboratoarele medicale, pentru care furnizăm testele și instrumentele noastre de diagnostic.

Instrumente

Cele mai multe dintre testele noastre in vitro rulează pe instrumente de diagnostic pe care le dezvoltăm și le fabricăm noi înșine sau cu parteneri externi. Unele dintre aceste dispozitive sunt de dimensiuni mici și sunt folosite pentru a analiza probe de sânge sau urină. Le puteți găsi în cabinetele și clinicile medicilor. Alte instrumente sunt module mari de analiză, unele de dimensiunea mașinilor mici, care pot fi integrate pentru a oferi o soluție de diagnostic perfectă pentru laboratoarele centrale. Aceste sisteme permit analizarea unor sute de probe în paralel, testând astfel pentru mai multe tipuri de afecțiuni.

Sistemele de diagnosticare pentru utilizarea în laboratoare funcționează cu tehnologii avansate la fel de sofisticate precum cele pe care le puteți găsi în aeronavele moderne. Aceste instrumente analitice de laborator sunt complet automatizate, permițând analiza unui număr mare de probe într-un timp scurt. În plus, automatizarea avansată reduce șansele de eroare, spre beneficiul pacienților. Astfel, laboratoarele sunt capabile să ofere rezultate de înaltă calitate pentru pacienți într-un mod extrem de eficient.

Soluții digitale de sănătate și asistenţă medicală

Transformăm asistența medicală prin inovație și colaborare. Folosind o abordare bazată pe dovezi, soluțiile noastre digitale de sănătate oferă informații acționabile care sprijină îngrijirea pacienților.

La Roche, avem o tradiție bogată în inovație în sănătate și în reinventarea asistenței medicale. Mai mult, împreună cu eforturile noastre de a construi ecosisteme digitale deschise, putem folosi datele de diagnostic și le putem transforma în informații acţionabile. Aceste informații pot ajuta la luarea unor decizii informate și la îmbunătățirea eficienței în laboratoare și clinici.

Pentru laboratoare, oferim soluții de flux de lucru și operațiuni pentru optimizarea eficienței.

Pentru furnizorii de asistență medicală, oferim soluții virtuale de îngrijire și suport de decizie pentru a diagnostica cu încredere, a optimiza resursele și a ajuta la personalizarea tratamentului.

Pentru pacienți, oferim soluții de diagnostic digital pentru automonitorizare și comunicarea la distanță a rezultatelor.

Soluții pentru diverse domenii medicale

Laborator clinicCercetare pentru secvenţiere de ultimă generaţieCercetare fundamentalăBiotehnologie personalizatăGestionarea diabetuluiSoluții digitale de sănătate

Vreţi să vedeţi întreaga gamă de soluţii de diagnostic Roche?

ContactWorldwidelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeDespre RocheSoluţii farmaceuticeCariereMediaNoutăţiPolitica de confidentialitateDeclaratie privind aspectele juridicePolitică de utillizare cookie-uriTermeni şi condiţii pentru achiziţii