Declaratie privind aspectele juridice

Site-ul internet Roche Romania nu are decat un scop informativ general si nu este menit sa promoveze produsele Roche - in scopuri comerciale sau de alta natura, nici nu reprezinta o indicatie sau oferta terapeutica ori o oferta de contractare, distributie sau vanzare in orice mod al vreunuia dintre produsele Roche.

Roche recomanda tuturor celor care viziteaza paginile de internet ale Roche sa nu recurga la automedicatie si le atrage insistent atentia sa tina seama de faptul ca produsele Roche sunt specializate, destinate tratamentului unor afectiuni bine determinate, putand fi recomandate numai de catre medic si administrate sub supraveghere medicala calificata, in caz contrar pacientii riscand afectari grave ale sanatatii, ce pot conduce inclusiv la deces.

Medicamentele, printre care se afla si produsele Roche, nu trebuie lasate la indemana copiilor, ci trebuie pastrate in spatiile izolate, special amenajate, astfel incat sa nu se permita accesul persoanelor neavizate.


Desi Roche face eforturi mari pentru a include informatii precise si actualizate, nu ne angajam si nu garantam, expres sau implicit, acuratetea sau caracterul complet al informatiilor prezentate pe acest sit Internet si nu ne asumam raspunderea ce decurge din folosirea sitului sau a oricarui sit legat de el. Roche poate modifica acest sit in orice moment, fara avertizare, dar nu isi asuma nicio raspundere privind actualizarea acestuia. Toti utilizatorii sunt de acord ca accesarea si folosirea acestui sit Internet sau a oricarui sit legat de acesta si a continutului sau au loc pe propria lor raspundere. Nici Roche si nici alta parte implicata in crearea, productia sau distribuirea acestui sit Internet sau a oricarui sit legat de el nu este raspunzatoare, sub nicio forma, pentru vreo dauna directa, incidentala, subsecventa, indirecta sau punitiva ce decurge din accesarea, folosirea sau incapacitatea folosirii de catre dvs. a acestui sit Internet ori a oricarui sit legat de acesta, sau din orice eroare ori omisiune in continutul acestora.


Informatiile furnizate in acest site internet nu constituie oferta sau solicitare de cumparare ori de punere in vanzare, comercializare sau orice tranzactionare cu valori mobiliare Roche. Investitorii nu trebuie sa se bazeze pe aceste informatii pentru deciziile de investitii.


Aceasta pagina internet contine informatii prospective. Aceste informatii sunt supuse unei varietati de incertitudini semnificative, acestea incluzand factori stiintifici, de afaceri, economici si financiari, si, prin urmare, rezultatele efective pot diferi semnificativ de cele prezentate.


Legaturile catre pagini Internet ale unei terte parti sunt doar pentru facilitarea accesului. Nu exprimam nicio opinie cu privire la continutul paginilor oricarei terte parti si in mod expres negam orice raspundere a noastra cu privire la aceste informatii ale tertilor sau privitor la folosirea acestora.


Toate marcile de comert mentionate sunt proprietate sau acordate sub licenta unui membru al Grupului Roche.


Sit-ul Internet al Roche si informatia continuta, ca si referirile la aceasta sunt numai in scop informativ. Orice reproducere, retransmisie sau alta folosire este strict interzisa. Cererile pentru aprobarea reproducerii informatiilor continute in acest sit Internet trebuie adresate la 

Roche Romania SRL - Operator de date cu caracter personal nr. 7552

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, precum si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice ROCHE ROMANIA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul la rectificare, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere catre ROCHE ROMANIA SRL, la adresa  sau puteti transmite o scrisoare  la adresa sediului ROCHE ROMANIA SRL, din Bucuresti, Bulevardul Poligrafiei nr. 1A, Ana Tower, etaj 15, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 013704, Tel. +40 21 206 47 01/02/03

Intentionam sa pastram datele dumneavoastra cu caracter personal numai atat timp cat este necesar, in conformitate cu Politica noastra privind Pastrarea Datelor, pentru o perioada care nu depaseste perioada necesara pentru a indeplini scopurile enumerate in prezenta Nota de informare si/sau impusa de legislatia aplicabila.


Datele dumneavoastra vor fi transferate in Elvetia, datorita mentinerii bazei de date in format electronic pe un server central localizat in aceasta tara in scopul asigurarii unui nivel adecvat de protectie si siguranta a datelor si a executarii copiilor de siguranta.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Descopera mai mult

ContactWorldwidelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeDespre RocheSoluţii farmaceuticeCariereMediaNoutăţiPolitica de confidentialitateDeclaratie privind aspectele juridicePolitică de utillizare cookie-uriTermeni şi condiţii pentru achiziţii