Oftalmologie

Ne concentrăm pe dezvoltarea de terapii inovatoare menite să prevină pierderea vederii cu scopul de a redefini standardele de ingrijire pentru persoanele care trăiesc cu deficiențe de vedere.

La nivel mondial, mai mult de 1 miliard de oameni trăiesc cu deficiențe de vedere care ar fi putut fi prevenite sau care nu au fost încă tratate1. Milioane de oameni trăiesc cu afecțiuni oculare care cresc riscul de pierdere a vederii2. Deficiența de vedere poate avea un impact devastator asupra persoanelor afectate, inclusiv pacienții și aparținătorii acestora.

Cu noile abordări în privința diagnosticarii si tratamentului afectiunilor oftalmice ce sunt explorate în acest moment, noi cei de la Roche ramanem hotarati sa abordam aceasta provocare globala, alături de comunitatea persoanelor cu probleme de acuitate vizuala.

Echipa noastră este construită în jurul experienței oftalmologilor, chirurgilor oftalmologi și specialiștilor retinieni, care contribuie în fiecare zi cu informații concrete și relevante în activitatea lor la Roche. Inovăm pentru a îmbunătăți diagnosticarea și a transforma rezultatele și experiențele pacienților. Realizam asta prin înțelegerea biologiei afecțiunilor oftalmice și a ceea ce înseamnă aceasta în practică pentru persoanele care trăiesc cu pierderea vederii.

Colaborăm cu cercetători, clinicieni și asociații de pacienți din comunitatea cu deficiențe de vedere pentru a ne asigura că înțelegem nevoile persoanelor care se confruntă cu aceste maladii. În acest fel putem încerca să răspundem acestor nevoi prin abordarea noastră față de inovatie, programul nostru de studii clinice și medicamentele și tehnologiile noastre în dezvoltare.

Aceasta înseamnă examinarea de noi date și surse analitice, cum ar fi eficacitatea tratamentelor administrate pacienților, explorarea de noi tehnologii precum inteligența artificială și învățarea automată. Foarte important, dezvoltăm soluții de sănătate digitală pentru a ajuta la detectarea și monitorizarea mai bună a progresiei bolii și lansăm noi opțiuni terapeutice, cum ar fi terapia genică, lucrând pentru a oferi o abordare personalizată a sănătății ochilor.

Referințe

  1. World Health Organization. Blindness and vision impairment. [Internet; cited September 2021]. Available from:

  2. Flaxman SR, Bourne RRA, Resnikoff S, et al. Global causes of blindness and distance vision impairment 1990-2020: a systematic review and meta-analysis. Lancet Glob Health. 2017; 5:1221-1234


ContactWorldwidelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeDespre RocheSoluţii farmaceuticeCariereMediaNoutăţiPolitica de confidentialitateDeclaratie privind aspectele juridicePolitică de utillizare cookie-uriTermeni şi condiţii pentru achiziţii