Boli infecțioase

Peisajul bolilor infecțioase este în continuă schimbare, cu focare, mutații, agenți patogeni emergenti și rezistențe în creștere care pun presiuni asupra sistemelor de sănătate. Roche este hotărât să ofere ajutor și îngrijire.

Bolile infecțioase cauzate de agenți patogeni virali și bacterieni reprezintă o nevoie medicală în continuă creștere pentru milioane de pacienți din întreaga lume. Combinând o tradiție bogată în tratamentul bolilor infecțioase cu cele mai recente platforme științifice și tehnologice, Roche se concentrează pe descoperirea și dezvoltarea de noi tratamente pentru a aborda unele dintre cele mai presante provocări de sănătate din lume.

Bolile infecțioase devin din ce în ce mai dificil de gestionat. În timp ce mult efort de asistență medicală este dedicat prevenirii răspândirii bolilor și a tratamentelor asociate, se acordă mai puțină atenție impactului pe care îl au aceste infecții asupra ecosistemului mai larg de asistență medicală.

În prezent, cercetarea și dezvoltarea Roche în domeniul bolilor infecțioase este dedicată găsirii unui tratament eficient pentru o serie de infecții care pun viața în pericol, printre care hepatita virală, gripa, bacterii multi-rezistente la mai multe medicamente, precum și COVID-19 și HIV/SIDA. Aceste boli, pentru care există adesea o mare nevoie medicală nesatisfăcută, afectează milioane de oameni din întreaga lume în grade mari de severitate.

Din acest motiv, și pentru a se asigura că fiecare pacient primește cea mai adecvată și eficientă îngrijire, Roche a adoptat diferite strategii pentru a combate răspândirea acestor boli infecțioase - de la concentrarea eforturilor împotriva bacteriilor multi-rezistente până la dezvoltarea de soluții de tratament pentru a preveni și a trata gripa sau pentru a combina terapii care asociază antivirale cu acțiune directă cu molecule care întăresc sistemul imunitar pentru a trata hepatita virală.

Boli infecțioase în detaliu

Mai multe arii în focus

Vezi toate ariile în focus
ContactWorldwidelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeDespre RocheSoluţii farmaceuticeCariereMediaNoutăţiPolitica de confidentialitateDeclaratie privind aspectele juridicePolitică de utillizare cookie-uriTermeni şi condiţii pentru achiziţii