Hematologie

Hematologia este un domeniu complex și provocator al medicinei. La Roche, găsirea de soluții inovatoare pentru cei afectați de boli hematologice nu este doar o prioritate, ci este în sângele nostru.
Hematologia acoperă un spectru larg de afecţiuni, de la cancerele de sânge până la tulburări de sângerare, cum ar fi hemofilia și afeciuni ale complementului, cum ar fi hemoglobinuria paroxistică nocturnă. Deși pot avea manifestări diverse, aceste boli au în comun impactul grav pe care îl pot avea asupra supraviețuirii și calității vieții. Cancerele de sânge sunt a patra cea mai frecventă cauză de deces cauzat de cancer la nivel mondial; cele mai frecvente trei tipuri de cancer de sânge sunt mielomul, leucemia și limfomul.

În pofida progresului considerabil de-a lungul anilor, mulți pacienți au încă opțiuni limitate de tratament disponibile. Pentru a face față acestor provocări, ne-am angajat în proiecte de colaborare cu instituții academice, autorități de reglementare și alte companii în speranța de a identifica tendințe sau perspective din cantitățile mari de date clinice despre bolile de sânge, care, la rândul lor, ar putea duce la inovații viitoare.

Angajamentul nostru se extinde dincolo de dezvoltarea de terapii inovatoare, pentru a juca un rol mai larg în îmbunătățirea calității vieții pacienților. Explorăm cele mai bune modalități de a oferi pacienților inovații medicale cât mai rapid și eficient posibil, ceea ce include evoluția și îmbunătățirea modului în care sunt concepute studiile noastre clinice și a modului în care sunt administrate terapiile noastre. De asemenea, căutăm noi modalități de a măsura succesul tratamentului prin utilizarea unor obiective clinice alternative.

Continuăm să investim în oferirea de opțiuni de tratament inovatoare persoanelor cu boli ale sângelui, pe măsură ce echipele noastre se străduiesc să furnizeze în mod continuu schimbări transformative pentru pacienți și pentru medicii care îi tratează.

Boli hematologice în detaliu

Mai multe arii in focus

Vezi toate ariile in focus
ContactWorldwidelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeDespre RocheSoluţii farmaceuticeCariereMediaNoutăţiPolitica de confidentialitateDeclaratie privind aspectele juridicePolitică de utillizare cookie-uriTermeni şi condiţii pentru achiziţii