Hemofilia este o tulburare de sângerare ereditară gravă, în care sângele unei persoane nu se coagulează corespunzător, în cazuri severe ducând la sângerare necontrolată, fie spontan, fie după traumatisme minore.

Îngrijirea medicală pentru hemofilia A, cea mai cunoscută coagulopatie moștenită, este adesea restricționată în țările în curs de dezvoltare. Netratate, sângerările pot duce la leziuni ireversibile ale articulațiilor, la sângerări intracraniene și pot cauza probleme de dezvoltare a creierului care pot pune viața în pericol. Roche lucrează îndeaproape cu mai mulți parteneri pentru a oferi acces sustenabil și previzibil la tratament profilactic și la cerere pentru tulburările de sângerare, pentru persoanele din locațiile care au cea mai mare nevoie de el.

De peste de 20 de ani, Roche inovează și furnizează medicamente pentru persoanele cu boli ale sângelui. Odată cu apariţia noilor terapii în cadrul hemofiliei, lucrăm îndeaproape cu toţi reprezentanţii comunității de hemofiliei - prin eforturile noastre de a ajuta la îmbunătățirea furnizării de tratamente pentru cei care au cea mai mare nevoie; prin dedicarea noastră față de sprijinirea pacienților în toate etapele traseului lor prin această afecţiune; și în cele din urmă contribuind la transformarea modului în care este tratată și gestionată hemofilia.