Neurologie

Există sute de tulburări ale sistemului nervos care afectează milioane de oameni de pe întreg globul. Aproape toată lumea cunoaște o persoană afectată de o afecțiune neurologică, ceea ce poate avea un impact profund asupra vieții de zi cu zi. Medicamentele noastre inovatoare și testele de diagnosticare continuă să depășească limitele ştiinţei medicale și să ajute pacienții din întreaga lume.

Tulburările sistemului nervos pot crea obstacole care ne afectează capacitatea de interacţiune socială, de mişcare sau memoria și, în timp, pot schimba sau elimina calitățile unice care ne fac ceea ce suntem. Sau în cazul tulburărilor care afectează copiii, care putem deveni. În timp, povara fizică, mentală și emoțională poate fi copleșitoare. Cu toate acestea, persoanele cu tulburări ale sistemului nervos își înfruntă provocările cu curaj și determinare.

Suntem motivaţi de ideea că urmărirea riguroasă a științei inovatoare poate transforma viața oamenilor care se confruntă cu boli grave care pun viața în pericol. Colaborăm cu mediul academic, oameni de știință, parteneri din industrie și participanți la studiile clinice și urmăm știința pentru a îmbunătăți viața pacienților.

Afecțiunile neurologice se numără printre cele mai complexe de înțeles și tratat, iar impactul acestor maladii creează noi provocări pentru sistemele de sănătate, economii, pacienți și familii de pe tot globul.

Generarea de date este esențială pentru a oferi o înțelegere clară și măsurabilă a poverii globale și locale a bolilor și lucrăm cu partenerii noștri să valorificăm puterea datelor pentru a conduce la schimbare activă și a aborda direct povara societății.

Progresele în domeniul neurologiei vor fi piatra de încercare a viitorului nostru comun, însă nu o putem face singuri. Împreună cu partenerii noștri, vom continua să depășim limitele cunoaşterii științifice pentru a realiza progrese clinice și a rezolva unele dintre cele mai mari provocări ale neurologiei de astăzi. Speranța noastră este să creăm un viitor în care tulburările neurologice să nu mai limiteze potențialul uman – să păstrăm ceea ce ne face ceea ce suntem.

Afecţiuni neurologice în detaliu

Mai multe arii in focus

Vezi toate ariile in focus
ContactWorldwidelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeDespre RocheSoluţii farmaceuticeCariereMediaNoutăţiPolitica de confidentialitateDeclaratie privind aspectele juridicePolitică de utillizare cookie-uriTermeni şi condiţii pentru achiziţii