Tulburarea din spectrul Neuromielitei Optice (TSNMO)

Prin inovație medicală și parteneriate, oferim noi opțiuni persoanelor care trăiesc cu Tulburarea din spectrul Neuromielitei Optice (TSNMO) pentru a le ajuta să-și păstreze cât mai multă independență.

Persoanele cu TSNMO se confruntă cu recăderi imprevizibile, severe, care provoacă în mod direct leziuni neurologice cumulate, ireversibile și dizabilități. O recidivă poate duce la orbire permanentă, slăbiciune musculară, paralizie și, în unele cazuri, moarte. Înainte de diagnostic și tratamentul țintit al TSNMO, în decurs de cinci ani, 50% dintre persoanele cu această boală au avut nevoie de un scaun cu rotile iar 62% dintre persoanele cu TSNMO erau orbi funcțional.

Ajutorul și sprijinul potrivit pot aduce stabilitate persoanelor cu TSNMO și pot ușura povara bolii. Acest suport include permiterea persoanelor cu TSNMO să preia controlul asupra modului în care boala lor este gestionată și tratată, pe baza nevoilor lor în schimbare, pentru a le ajuta să își mențină un sentiment de independență.

La Roche credem că o mai mare conștientizare a TSNMO va aduce beneficii tuturor celor care trăiesc cu această boală și ne angajăm față de comunitatea pacienților cu această boală să continuăm cercetarea de noi tratamente și soluții.

În ultima vreme am observat un progres semnificativ al înțelegerii noastre despre TSNMO, dezvoltând cunoștințe aprofundate și noi tratamente. La Roche, ne angajăm să jucăm un rol semnificativ în acest progres, adoptând o abordare inovatoare de cercetare și dezvoltare. Lucrând îndeaproape cu partenerii și pacienții, putem continua să transformăm viețile celor care trăiesc cu TSNMO. Nu încetăm niciodată să urmăm știința, și ne asigurăm că facem acum ceea ce au nevoie pacienții în continuare, pentru a-i ajuta pe oameni să își păstreze cât mai mult timp independența..

Mai multe informații utile

Despre Tulburarea din spectrul Neuromielitei Optice

Mai multe afecțiuni neurologice

Mai multe arii in focus

Vezi toate ariile in focus
ContactWorldwidelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeDespre RocheSoluţii farmaceuticeCariereMediaNoutăţiPolitica de confidentialitateDeclaratie privind aspectele juridicePolitică de utillizare cookie-uriTermeni şi condiţii pentru achiziţii