Cancerul de sân

Cancerul de sân este o boală extrem de complexă. Cercetările și soluțiile noastre urmăresc să ne aprofundeze înțelegerea cancerului de sân și să îmbunătățească rezultatele pentru toți cei afectați de această boală.

Există multe tipuri și subtipuri de cancer de sân, ceea ce înseamnă că fiecare pacient este diferit și, prin urmare, necesită o abordare personalizată a tratamentului. Natura complexă a acestor tumori înseamnă că progresul în dezvoltarea de noi tratamente a fost lent. Chimioterapia rămâne standardul de îngrijire pentru acest tip de boală.

În pofida progresului remarcabil în această maladie până în prezent, unii pacienți vor vedea boala revenind pe termen lung. Din acest motiv, este esențial să continuăm să optimizăm îngrijirea precoce a cancerului de sân și să facem mai mult pentru a preveni evoluția bolii către un stadiu avansat, incurabil. Prin combinația dintre soluțiile farmaceutice și de diagnosticare și noile instrumente digitale și genomice, suntem capabili să inovăm și să dezvoltăm opțiuni de tratament adaptate nevoilor fiecărei persoane. Soluțiile noastre avansate de diagnostic și, în special, utilizarea testării biomarkerilor, ne apropie de îndeplinirea ambiției noastre pe termen lung de a oferi pacienților abordări de tratament personalizate. A fost o provocare imensă, dar eforturile de cercetare în desfășurare dau în sfârșit roade pentru provocările acestei boli.

Credem că există loc pentru îmbunătățirea rezultatelor pentru persoanele cu cancer de sân. Ne concentrăm pe identificarea de noi ținte, rafinarea și explorarea abordărilor de imunoterapie și investigarea de noi combinații de tratament.

Progresele în tehnologiile de inteligență artificială (AI) au revoluționat diagnosticarea, oferind profesioniștilor din domeniul sănătății răspunsuri mai precise și permițându-le să ofere pacienților o gamă mai largă de opțiuni de tratament. Opțiunile de tratament existente și cele noi apărute oferă speranță celor care trăiesc cu cancer de sân.

Mai multe informații utile

Despre cancerul de sân incipientDespre cancerul de sân HER2 pozitivDespre cancerul de sân triplu negativ

Mai multe tipuri de cancer

ContactWorldwidelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeDespre RocheSoluţii farmaceuticeCariereMediaNoutăţiPolitica de confidentialitateDeclaratie privind aspectele juridicePolitică de utillizare cookie-uriTermeni şi condiţii pentru achiziţii