Lider in medicina personalizată

Trecem de la abordarea clasică a unei singure soluții care se potrivește tuturor către oferirea celei mai bune ingrijiri pentru fiecare persoană.

Pentru noi la Roche, medicina personalizată este un domeniu cheie de interes, deoarece îmbină avansul științei cu analiza datelor și noile tehnologii pentru a facilita noi descoperiri și a îmbunătăți viața pacienților.

Timp de mulţi ani, medicina personalizată a însemnat testarea unui biomarker legat de afecţiune și oferirea unui tratament ţintit. Astăzi, extindem și conectăm această abordare personalizată pe întreg traseul de îngrijiri al pacienților pentru a oferi soluții medicale bazate pe analiza datelor şi cele mai noi tehnologiii, adaptate fiecărui individ.

Prin utilizarea datelor și a tehnologiei în cercetarea și dezvoltarea de soluții medicale pentru întreg spectrul îngrijirilor de sănătate, ne apropiem de obiectul nostru de a îmbunătăți viețile oamenilor și de a facilita îngrijiri medicale mai bune la un cost mai redus pentru oameni și societate.

Pentru a aduce la viață promisiunea medicinei personalizate, Roche se concentrează pe patru aspecte cheie ale ingrijirilor medicale:

  • Detecție timpurie și diagnosticul precis

  • Îngrijiri medicale individuale

  • Acces la îngrijiri medicale optime

  • Îngrijiri și monitorizare de la distanță

Fiecare persoană este unică. Înțelegerea asupra a ce îi face pe oameni diferiţi – factori genetici, mediu, stil de viaţă – este esențială pentru a schimba perspectiva asistenţei medicale de la tratarea bolilor la oferirea celor mai bune îngrijiri pentru fiecare persoană de-a lungul vieții. Aceasta este promisiunea medicinei personalizate.

Ne aflăm la un moment de răscruce care ne va ajuta să transformăm aceasta promisiune în realitate. Descoperirile din știință, analiza datelor, putere de calcul și tehnologii digitale ne ajută să înțelegem cu mai multă claritate ca oricând care sunt factorii determinanţi pentru sănătatea fiecăruia. Cu ajutorul acestor cunoștințe, putem îmbunătăți îngrijirile medicale în fiecare etapă - de la a menține oamenii sănătoși, la detectarea și diagnosticarea afecţiunilor mai devreme, spre oferirea medicamentelor potrivite la momentul potrivit, până la monitorizarea parcursului bolii și a rezultatelor tratamentului în timp real. Îmbunătățirea îngrijirilor medicale pe întreg parcursul asistenței oferite va transforma rezultatele pentru pacienți și va permite sistemelor de sănătate să utilizeze resursele mai eficient.

Pentru a atinge întregul potențial al medicinei personalizate, trebuie să incadram fiecare aspect al modului în care pacienții primesc îngrijire într-un model de asistenţă medicală care să funcționeze fără întreruperi. De asemenea, trebuie să abordăm barierele care împiedică multe persoane să aibă acces rapid și în timp util la cele mai recente progrese în domeniul sanatatii.

Putem reuși doar împreună, de aceea creăm parteneriate cu pacienţi, aparținători, companii din domeniul sănătății și tehnologiei, autorităţi publice şi mulți alții pentru a aduce la viaţă promisiunea medicinei personalizate. Împreună, vom oferi rezultate mai bune pentru pacienți individuali și populații de pacienți și ne vom asigura că asistenţa medicală este atât accesibilă, cât și sustenabilă pentru societate.

Descoperă mai mult

Personalised healthcare
ContactWorldwidelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeDespre RocheSoluţii farmaceuticeCariereMediaNoutăţiPolitica de confidentialitateDeclaratie privind aspectele juridicePolitică de utillizare cookie-uriTermeni şi condiţii pentru achiziţii