Parteneriate si colaborari pentru progres in medicina

Roche este o companie fondata pe cercetarea si dezvoltarea de medicamente care sa raspunda unor nevoi medicale neacoperite si cei aproape 120 de ani de activitate dedicata inovatiei in medicina au trasformat Roche in cea mai mare companie de biotehnologie din lume.

Primul birou al Roche in Romania a fost infiintat acum mai bine de 95 de ani, ceea ce demonstreaza colaborarea de durata si un angajament pe termen lung.

De-a lungul timpului, medici romani de renume la nivel international au contribuit la progrese majore in domeniul preventiei, tratamentului sau sanatatii publice, ajutand milioane de oameni sa traiasca mai mult si mai bine.

Este o onoare sa putem colabora indeaproape cu centre medicale renumite din Romania, care si-au pus amprenta pe dezvoltarea medicinei in tara noastra. Un parteneriat cu profesionistii din Romania, bazat pe o traditie de cercetare in medicina, este un pas natural al unor colaborari ce ajuta in primul rand pacientii.

Anul trecut, Roche Romania – atat divizia de Farmaceutice cat si cea de Diagnostic – au colaborat cu peste 500 de medici si mai mult de 200 de spitale, clinici si laboratoare din intreaga tara, atat din mediul privat cat si public. Colaborarile noastre cu sectorul medical din Romania s-au axat, la fel ca in anii trecuti, pe cercetare si sprijinirea educatiei medicale pentru dezvoltarea medicinei din Romania. Plecand de la facilitarea accesului medicilor din Romania la cele mai noi descoperiri anuntate in cadrul congreselor medicale prestigioase la nivel international, granturi in vederea participarii in echipe internationale multidisciplinare de cercetare sau participarea in studii clinice desfasurate la nivel european, contributia Roche are la baza pasiunea noastra pentru stiinta.

Prin colaborarile noastre cu medicii romani, am reusit sa punem la dispozitia sectorului medical din Romania traduceri ale ghidurilor internationale de tratament ale Societatii Europene de Oncologice Medicala, am facilitat schimburi de experienta cu medici renumiti din intreaga lume, am ajutat medici romani din toata tara sa fie la curent cu cele mai bune practici medicale si am contribuit la o mai buna intelegere a bolilor cronice in randul publicului larg.

Prin aceste parteneriate si colaborari, impreuna cu sectorul medical, putem construi un viitor mai bun pentru pacientii romani. De asemenea, ne dorim ca cercetatorii romani si institutele de cercetare din tara noastra sa isi reia locul de frunte la nivel international. Si suntem aici pentru a-i ajuta sa reuseasca.

Published undefined

Downloads

please be aware that you are leaving this website.