Parteneriate si colaborari pentru progres in medicina

Roche este o companie cu peste 120 de ani de experienta in cercetarea si dezvoltarea de produse farmaceutice si teste de diagnostic. 30 de medicamente dezvoltate de Roche - printre care antibiotice, medicamente impotriva malariei si medicamente oncologice – se afla pe Lista Medicamentelor Esentiale elaborata de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Sinergia dintre diviziile noastre de Farmaceutice si Diagnostic au transformat Roche in lider global al industriei farmaceutice si in cel mai mare investitor din domeniu, cu circa 9 miliarde euro investiti in cercetare si dezvoltare in 2017.

Inovatia in medicina a luat un avant spectaculos in primii ani ai secolului XXI, iar Roche este in prim planul acestei revolutii. Multitudinea provocarilor din domeniul medical necesita un efort de colaborare, din partea companiilor, oamenilor de stiinta si medicilor. Doar impreuna, putem reusi mai mult. Acesta este telul nostru, sa colaboram cat mai strans cu partenerii nostri si sa venim cu solutii pentru nevoile reale ale pacientilor.

Cele mai noi inovatii in medicina au valoare doar cand ajung la cei care au cea mai mare nevoie – pacientii. Acesta este motivul pentru care colaborarea dintre companiile farmaceutice si sectorul medical este o veriga esentiala in drumul unui medicament de la molecula de laborator, pana la farmacii si spitale, si apoi la pacienti.

In 2017, angajamentul nostru pentru educatia profesionala in domeniul sanatatii din Romania a luat forma facilitarii participarii medicilor romani la informatiile prezentate in cadrul congreselor nationale si internationale, simpozioanelor stiintifice, publicatiilor de specialitate sau granturilor pentru participarea in echipe internationale multidisciplinare de cercetare. Colaborarile noastre au implicat peste 700 de medici si peste 100 de laboratoare, clinici, spitale, atat din mediul public, cat si privat.

Suntem increzatori ca avem mai mult succes atunci cand lucram impreuna si suntem mandri ca de-a lungul anilor, munca noastra cu profesionistii din domeniul medical si organizatiile de profil au dus la progrese pentru pacienti.