Parteneriate şi colaborări pentru progres în medicină

Roche este o companie fondată pe cercetarea și dezvoltarea de medicamente care să răspundă unor nevoi medicale neacoperite și cei aproape 120 de ani de activitate dedicată inovației în medicina au transformat Roche în cea mai mare companie de biotehnologie din lume.

Primul birou al Roche în România a fost înființat acum 100 de ani, ceea ce demonstrează colaborarea de durată și un angajament pe termen lung.

De-a lungul timpului, medici români de renume la nivel internațional au contribuit la progrese majore în domeniul prevenției, tratamentului sau sănătăţii publice, ajutând milioane de oameni să trăiască mai mult și mai bine.

Este o onoare să putem colabora îndeaproape cu centre medicale renumite din România, care şi-au pus amprenta pe dezvoltarea medicinei în ţara noastră. Un parteneriat cu profesioniştii din România, bazat pe o tradiţie de cercetare în medicină, este un pas natural al unor colaborări ce ajuta în primul rând pacienții.

Colaborările noastre cu sectorul medical din România se concentrează pe cercetare și sprijinirea educației medicale pentru dezvoltarea medicinei din România. Plecând de la facilitarea accesului medicilor din România la cele mai noi descoperiri finantate în cadrul congreselor medicale prestigioase la nivel internațional, granturi în vederea participării în echipe internaționale multidisciplinare de cercetare sau participarea în studii clinice desfășurate la nivel european, contribuţia Roche are la baza pasiunea noastră pentru știință.

Prin colaborările noastre cu medicii români, am reușit să punem la dispoziția sectorului medical din România traduceri ale ghidurilor internaționale de tratament, am facilitat schimburi de experienţă cu medici renumiți din întreaga lume, am ajutat medici români din toată țara să fie la curent cu cele mai bune practici medicale și am contribuit la o mai bună înțelegere a bolilor cronice în rândul publicului larg.

Prin aceste parteneriate şi colaborări, împreuna cu sectorul medical, putem construi un viitor mai bun pentru pacienții români. De asemenea, ne dorim ca cercetătorii români și institutele de cercetare din ţara noastră să-și reia locul de frunte la nivel internațional. Și suntem aici pentru a-i ajuta să reușească.

Downloads

Scrisoarea de auto-certificare Roche a Codului de TransparenţăInformaţii Asociaţia Română a Producătorilor şi Importatorilor de Medicamente (ARPIM) asupra Codului de Transparenţă EFPIARaport R&D conform Codului de Transparenţă EFPIACod de transparenţă Roche DiagnosticsCod de transparenţă Roche Pharmaceuticals

Mai multe noutăți

ContactWorldwidelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeDespre RocheSoluţii farmaceuticeCariereMediaNoutăţiPolitica de confidentialitateDeclaratie privind aspectele juridicePolitică de utillizare cookie-uriTermeni şi condiţii pentru achiziţii