Lider in medicina personalizata
Trecem de la abordarea clasica a unei singure solutii care se potriveste tuturor catre oferirea celei mai bune ingrijiri pentru fiecare persoana.

Pentru noi la Roche, medicina personalizata este un domeniu cheie de interes, deoarece imbina avansul stiintei cu analiza datelor si noile tehnologii pentru a facilita noi descoperiri si a imbunatati viata pacientilor.

Timp de multi ani, medicina personalizata a insemnat testarea unui biomarker legat de afectiune si oferirea unui tratament tintit. Astazi, extindem si conectăm această abordare personalizată pe intreg traseul de ingrijiri al pacienților pentru a oferi solutii medicale bazate pe analiza datelor si cele mai noi tehnologiii, adaptate fiecărui individ.

Prin utilizarea datelor si a tehnologiei in cercetarea si dezvoltarea de solutii medicale pentru întreg spectrul ingrijirilor de sanatate, ne apropiem de obiectul nostru de a imbunatati vietile oamenilor si de a facilita ingrijiri medicale mai bune la un cost mai redus pentru oameni si societate.

Pentru a aduce la viață promisiunea medicinei personalizate, Roche se concentrează pe patru aspecte cheie ale ingrijirilor medicale:

  • Detectie timpurie si diagnosticul precis

  • Ingrijiri medicale individuale

  • Acces la ingrijiri medicale optime

  • Ingrijiri si monitorizare de la distanta

Putem reusi doar impreuna

Pentru a atinge întregul potențial al medicinei personalizate, trebuie să incadram fiecare aspect al modului în care pacienții primesc îngrijire intr-un model de asistenta medicala care sa functioneze fara intreruperi. De asemenea, trebuie să abordam barierele care impiedică multe persoane sa aiba acces rapid si in timp util la cele mai recente progrese în domeniul sanatatii.

Putem reusi doar impreuna, de aceea creem parteneriate cu pacienti, apartinatori, companii din domeniul sanatatii si tehnologiei, autoritati publice si multi altii pentru a aduce la viata promisiunea medicinei personalizate. Impreuna, vom oferi rezultate mai bune pentru pacienti individuali și populatii de pacienti si ne vom asigura că asistenta medicala este atat accesibila, cat si sustenabila pentru societate.

Momentul de rascruce este acum

Transformam o promisiune in realitate

Fiecare persoana este unica. Înțelegerea a ceea ce ii face pe oameni diferiti – factori genetici, mediu, stil de viata – este esentiala pentru a schimba perspectiva asistentei medicale de la tratarea bolilor la oferirea celor mai bune îngrijiri pentru fiecare persoană de-a lungul vieții. Aceasta este promisiunea medicinei personalizate.

Ne aflam la un moment de rascruce care ne va ajuta sa transformam aceasta promisiune in realitate. Descoperirile din stiinta, analiza datelor, putere de calcul si tehnologii digitale ne ajuta sa intelegem cu mai multa claritate ca oricand care sunt factorii determinanti pentru sanatatea fiecaruia. Cu ajutorul acestor cunostinte, putem inbunatati ingrijirile medicale in fiecare etapa - de la a mentine oamenii sanatosi, la detectarea si diagnosticarea afectiunilor mai devreme, spre oferirea medicamentelor potrivite la momentul potrivit, pana la monitorizarea parcursului bolii si a rezultatelor tratamentului in timp real. Imbunatatirea ingrijirilor medicale pe întreg parcursul asistentei oferite va transforma rezultatele pentru pacienti si va permite sistemelor de sanatate sa utilizeze resursele mai eficient.

Descopera mai mult

please be aware that you are leaving this website.