Despre Roche

Prezent pe piaţa românească încă din perioada interbelică, Roche își închide filiala din România după o scurtă perioadă, datorită depresiunii economice din anii ‘30, dar în anul 1992 își redeschide reprezentanța locală. În anul 2005, grupul Roche ia decizia să înființeze societatea comercială Roche România SRL, urmând ca activitatea reprezentantei din București să fie preluată de compania locală nou înființată.
Pentru Roche România cel mai important lucru este facilitarea accesului a cât mai mulți pacienți la tratamente inovatoare și teste de diagnosticare de ultimă generație, care îmbunătățesc starea de sănătate și prelungesc supraviețuirea în bolile grave.

Roche oferă produse și servicii care acoperă întreg spectrul îngrijirilor de sănătate, pornind de la prevenţie, tratament și până la monitorizarea post-tratament, în arii terapeutice majore unde încă exista nevoi medicale neacoperite. O largă gamă de produse permite obținerea unor progrese terapeutice reale, atât pentru pacienți, cât și pentru medici și spitale.

Prin intermediul Roche România, ambele divizii ale Grupului Roche - divizia de farmaceutice și divizia de diagnostice - sunt prezente pe piața din ţara noastră, oferind produse şi servicii de înaltă specializare.

ContactWorldwidelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeDespre RocheSoluţii farmaceuticeCariereMediaNoutăţiPolitica de confidentialitateDeclaratie privind aspectele juridicePolitică de utillizare cookie-uriTermeni şi condiţii pentru achiziţii