RochePlus - portalul Roche pentru medici

Roche România a lansat către comunitatea medicală noul sau portal cu informații dedicate exclusiv profesioniștilor în domeniul medical din România. În acest portal veți putea regăsi, într-un singur loc, informații medicale de actualitate despre produsele, soluțiile, serviciile și ariile terapeutice în care activează compania noastră. Această secțiune se adresează exclusiv personalului medical calificat (medici, farmacişti, asistenţi medicali și de farmacie), accesul fiind permis numai acestei categorii, conform legislației europene în vigoare.

Deși Roche face eforturi mari pentru a include informații precise și actualizate, nu ne angajăm şi nu garantăm, expres sau implicit, acuratețea sau caracterul complet al informațiilor prezentate pe acest site internet, ca urmare acest site are un scop pur informativ.

Site-ul internet al Roche România nu are decât un scop informativ general și nu este menit să promoveze produsele Roche - în scopuri comerciale sau de altă natură, nici nu reprezintă o indicaţie sau ofertă terapeutică ori o ofertă de contractare, distribuţie sau vânzare în orice mod a vreunuia dintre produsele Roche.

Pentru a accesa această secțiune, apăsaţi
Roche Romania se angajează să verifice veridicitatea datelor de înregistrare introduse.

Dacă nu doriţi să vă înregistraţi pentru a accesa această sectiune, apăsaţi 
Vă mulţumim pentru înţelegere!

ContactWorldwidelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeDespre RocheSoluţii farmaceuticeCariereMediaNoutăţiPolitica de confidentialitateDeclaratie privind aspectele juridicePolitică de utillizare cookie-uriTermeni şi condiţii pentru achiziţii