Declaratie privind aspectele juridice

Situl Internet al Roche Romania nu are decat un scop informativ general si nu este menit sa promoveze produsele Roche - in scopuri comerciale sau de alta natura, nici nu reprezinta o indicatie sau oferta terapeutica ori o oferta de contractare, distributie sau vanzare in orice mod a vreunuia dintre produsele Roche.

Roche recomanda tuturor celor care viziteaza paginile de Internet ale Roche sa nu recurga la automedicatie si le atrage insistent atentia sa tina seama de faptul ca produsele Roche sunt foarte specializate, destinate tratamentului unor afectiuni bine determinate, putand fi recomandate numai de catre medic si administrate sub supraveghere medicala calificata, in caz contrar pacientii riscand afectari grave ale sanatatii, ce pot conduce inclusiv la deces.

Medicamentele, printre care se afla si produsele Roche, nu trebuie lasate la indemana copiilor, ci trebuie pastrate in spatiile izolate, special amenajate, astfel incat sa nu se permita accesul persoanelor neavizate.

Fara garantii sau raspundere
Desi Roche face eforturi mari pentru a include informatii precise si actualizate, nu ne angajam si nu garantam, expres sau implicit, acuratetea sau caracterul complet al informatiilor prezentate pe acest sit Internet si nu ne asumam raspunderea ce decurge din folosirea sitului sau a oricarui sit legat de el. Roche poate modifica acest sit in orice moment, fara avertizare, dar nu isi asuma nicio raspundere privind actualizarea acestuia. Toti utilizatorii sunt de acord ca accesarea si folosirea acestui sit Internet sau a oricarui sit legat de acesta si a continutului sau au loc pe propria lor raspundere. Nici Roche si nici alta parte implicata in crearea, productia sau distribuirea acestui sit Internet sau a oricarui sit legat de el nu este raspunzatoare, sub nicio forma, pentru vreo dauna directa, incidentala, subsecventa, indirecta sau punitiva ce decurge din accesarea, folosirea sau incapacitatea folosirii de catre dvs. a acestui sit Internet ori a oricarui sit legat de acesta, sau din orice eroare ori omisiune in continutul acestora.
Fara oferte sau cereri 
Informatiile furnizate in acest sit Internet nu constituie oferta sau solicitare de cumparare ori de punere in vanzare, comercializare sau orice tranzactionare cu valori mobiliare Roche. Investitorii nu trebuie sa se bazeze pe aceste informatii pentru deciziile de investitii.
Informatii prospective 
Aceasta pagina Internet contine informatii prospective. Aceste informatii sunt supuse unei varietati de incertitudini semnificative, acestea incluzand factori stiintifici, de afaceri, economici si financiari, si, prin urmare, rezultatele efective pot diferi semnificativ de cele prezentate.
Legaturi 
Legaturile catre pagini Internet ale unei terte parti sunt doar pentru facilitarea accesului. Nu exprimam nicio opinie cu privire la continutul paginilor oricarei terte parti si in mod expres negam orice raspundere a noastra cu privire la aceste informatii ale tertilor sau privitor la folosirea acestora.
Marci 
Toate marcile de comert mentionate sunt proprietate sau acordate sub licenta unui membru al Grupului Roche.
Drepturi de autor (Copyright) 
Sit-ul Internet al Roche si informatia continuta, ca si referirile la aceasta sunt numai in scop informativ. Orice reproducere, retransmisie sau alta folosire este strict interzisa. Cererile pentru aprobarea reproducerii informatiilor continute in acest sit Internet trebuie adresate la romania.info@roche.com

Roche Romania SRL - Operator de date cu caracter personal nr. 7552

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice ROCHE ROMANIA SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la ROCHE ROMANIA SRL, Piata Presei libere 3-5, City Gate - Turnul de Sud, etaj 6, sector 1, Bucureşti, Cod Poştal 013702, Tel. +40212064701 Fax +40212064700. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Datele dumneavoastră vor fi transferate în Elveţia, datorită menţinerii bazei de date în format electronic pe un server central localizat în această ţară în scopul asigurării unui nivel adecvat de protecţie şi siguranţa a datelor şi a executării copiilor de siguranţă.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.