Roche este una dintre cele mai importante companii farmaceutice bazate pe cercetare si dezvoltare si unul dintre liderii mondiali in domeniu, prin cele doua divizii ale sale: Roche Pharmaceuticals si Roche Diagnostics. Roche Group, ce cuprinde companiile partenere Genentech si Chugai, este cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, oferind produse si servicii inovatoare destinate detectiei precoce, preventiei, diagnosticului si tratamentului bolilor. Roche a incheiat acorduri de cercetare si aliante strategice cu numerosi partaneri si a investit in anul 2007 peste 8 miliarde de franci elvetieni, in cercetare si dezvoltare. Roche contibuie astfel, pe o scara larga, la imbunatatirea sanatatii si calitatii vietii oamenilor.

Roche este lider mondial in oncologie, transplant si este activ in alte arii terapeutice majore cum ar fi virologia, bolile autoimune, bolile inflamatorii, tulburarile metabolice si boli ale sistemului nervos central. Datorita unei abordari strategice de pionierat in ceea ce priveste inovatia in sanatate, Roche, prin produsele si serviciile sale, ofera beneficii reale atat pacientilor si furnizorilor de servicii medicale cat si sistemelor de sanatate.

Cercetarea Roche va aduce medicamente pentru multe dintre bolile considerate astazi incurabile, va fi posibila optimizarea eficacitatii si sigurantei produselor si va avea o contribuitie semnificativa la implementarea unor strategii eficiente de prevenire a imbolnavirilor. Diagnosticul precoce si metodele imbunatatite de tratament vor contribui si la reducerea numarului interventiilor chirurgicale costisitoare si a duratei spitalizarilor.

Pentru a transforma in realitate aceasta viziune a viitorului, Roche produce o gama larga de produse si servicii ce pot:

  • oferi informatia medicala necesara pentru a preveni sau intarzia aparitia unei boli;
  • diagnostica diferite maladii;
  • trata un numar mare de afectiuni cu impact important asupra starii de sanatate a populatiei;
  • monitoriza raspunsul terapeutic, pentru optimizarea acestuia.