Alaturi de asociatiile de pacienti

Colaborarea cu asociatiile de pacienti deriva din responsabilitatea Roche, ca producator de medicamente inovatoare, de a cunoaste ce inseamna sa traiesti cu o anumita boala si care sunt dificultatile cu care se confrunta pacientii si familiile lor. Doar pastrarea unei legaturi stranse atat cu reprezentantii asociatiilor de pacienti cat  si cu ceilalti parteneri de dialog, poate oferi o solutie viabila pentru asigurarea accesului pacientilor la terapii moderne.

Asociatiile de pacienti sunt parteneri deosebit de importanti pentru Roche, deoarece  scopul comun este acela de a-i ajuta pe pacienti sa inteleaga mai bine boala de care sufera si de a le facilita accesul echitabil si cat mai rapid la tratamentul de care au nevoie. Aceste colaborari se bazeaza pe integritate, echitate, transparenta si respectul independentei grupurilor de pacienti. Roche a dezvoltat ghiduri stricte ce reglementeaza colaborarea cu asociatiile de pacienti si in care se precizeaza gradul de implicare al companiei si principiile ce trebuie respectate.

Roche Romania colaboreaza cu o serie de asociatii de pacienti din Romania:

Roche este partenerul unor organizatii non-guvernamentale care deruleaza programe ce isi propun sa imbunatateasca starea de sanatate si calitatea vietii pacientilor din Romania. Roche Romania a sustinut proiecte ale:

Published undefined

please be aware that you are leaving this website.