Roche Romania

Noutati

Premieră pentru România: astăzi se lansează primul studiu privind impactul economic, medical și social al sclerozei multiple în țara noastră. În România, un pacient pierde, în medie, 10 de ani de viață

 

Astăzi se lansează primul studiu național privind impactul economic, medical și social al sclerozei multiple, asupra pacienților și familiilor acestora, bugetului de stat și societății în general. Studiul a fost realizat de EY România, la solicitarea Roche România, anul de referință fiind 2016. Acest studiu aduce date epidemiologice actualizate și completează informațiile existente despre aspectele clinice ale bolii, cu date ale impactului socio-economic, pentru a crea un tablou cât mai complet al sclerozei multiple în România.

Citeste mai mult

 

 

Despre Roche

Având sediul central în Basel, Elveţia, compania Roche este unul dintre liderii mondiali ai industriei farmaceutice și de diagnostic, bazată pe cercetare, prin sinergia oferită de cele două divizii ale sale: Divizia de Farmaceutice şi Divizia de Diagnostic. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, ce ofera medicamente diferenţiate clinic în domeniul oncologiei, imunologiei, bolilor infecţioase, oftalmologiei şi afecţiunilor sistemului nervos central. Roche este, de asemenea, lider mondial în diagnosticul in vitro şi în diagnosticul histologic al cancerului, precum şi pionier în managementul diabetului.  Strategia Roche cu privire la medicina personalizată îşi propune să ofere medicamente şi tehnici de diagnostic care să aducă îmbunătăţiri reale ale stării de sănătate şi calităţii vieţii pacienţilor, dar şi să crească ratele de supravieţuire. 


Fondată în 1896, compania Roche a contribuit, de mai bine de un secol, la îmbunătățirea stării de sănătate a oamenilor, la nivel global. 28 de medicamente dezvoltate de Roche, printre care antibiotice, medicamente împotriva malariei şi chimioterapice, sunt pe Lista Medicamentelor Esenţiale elaborată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

În 2014, Roche avea, la nivel global, peste 88.500 de angajaţi, a investit 8,9 miliarde de franci elveţieni în cercetare şi dezvoltare si a raportat vânzări de 47,5 miliarde de franci elveţieni. Compania Genentech, din Statele Unite, este deţinută în totalitate de grupul Roche. De asemenea, Roche este acţionarul majoritar al companiei Chugai Pharmaceutical, din Japonia.

“ Roche este o companie extraordinara si sunt nerabdator sa preiau functia de presedinte al Consiliului Director - Cristoph Franz ”